Jag känner pojken i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan.

 
Japp. Nu har jag flyttat hemifrån på riktigt, till en större stad men jag hamnade aldrig i Göteborg som planerna löd i hela tre år. Jag har gått fram och tillbaka med Göteborgsplanen, den var så självklar till dagen jag och Erik gjorde slut, sen började tvekandet. Jag vill fortfarande ner dit, men det skulle vara fel att bo där - Kanske senare i livet.

Breakup:et kom nog i rätt tidpunkt, jag sökte spontant till den staden jag nu bor i på heltid, i tre år framöver. Samma dag som ansökningen skulle vara inne så vaknade jag upp och tänkte "jag ska söka, jag ska också dit". Jag trivs faktiskt även om jag är ganska ensam nu om dagarna, det kommer att lösa sig med tiden. Jag har även insett att det suger ganska mycket, iallafall nu, att vara ledig Tordag - Fredag, jag gör ingenting om dagarna. Igår blev jag färdig med det allra sista plocket i lägenheten och kan säga att jag bor här på riktigt, min flyttanmälan har även gått igenom, idag var jag vuxen och gick till försäkringskassan helt ensam. Vad gör man inte en Fredag..?

Jag håller på att bygga upp ett nytt liv. Som Linda sa till mig "Du behöver flytta härifrån för att kunna må bra på riktigt igen" och det stämmer, jag har märkt sån stor skillnad på mitt mående. Jag mår bättre här, jag har kommit bort från all skit men jag saknar tryggheten på hemmaplan. Jag fick också ett sånt fint och bra avslut hemma i helgen när jag hämtade flyttlasset. Jag fick avsluta oavslutade relationer på det bästa sättet man kan tänka sig, jag ignorerade sista natten i flickrummet för att känna av en närhet jag är trygg hos. 

Nu ska jag vara vuxen. Fylla i blanketter och ställa mig och laga mat. Har haft sjuka matideér sen jag flyttade hit, måste prova allt jag kommer på. ALLT. Hoppas jag har peppar hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback