"Vill du ha en idiot så lägg din hand i min."

 
Igår, den 22 September, kunde väl egentligen ha varit vilken dag som helst för det var den faktiskt. Det var en helt vanlig Söndag med matförgiftning som stod på schemat, på kvällen fick jag massa fina sms och meddelanden som får mitt hjärta att inte vilja fortsätta slå panikartat. 

Det som var de allra finaste med igår var att jag och Sofie hade delat precis 7 år och 7 månader ihop som världens bästa vänner, bros, vapendragare. Japp, snart åtta år ihop. Kan seriöst inte fatta att vi var 11 år dagen vi lärde känna varandra via Lunarstorm. Många kan skriva "vi har gått igenom allt tillsammans" men det är nästan bara tomma ord, vi har gjort det på riktigt. Om vi inte har gått igenom det tillsammans så har vi åtminstånde stått bredvid den andres sida. Vi har gjort de roligaste sakerna ihop och även de tråkigaste. Vi tog studenten bredvid varandra och vi fortsätter prata varje dag som om det inte vore någonting att jag bor 20 mil ifrån dig och din nya lägenhet som jag hade sett fram emot att spendera så mycket tid i. 
 
Sofie är den som vet allt om mig, förutom en grej. Men det är ingen allvarlig grej, den är bara lite dum utav sig. Det är henne jag berättar allt för förr eller senare, det är hon som reagerar så hårt på mina hemligheter att hon skriker rakt ut eller lägger sig på golvet för att knipa efter luft mellan skratten. Även om jag råkar försäga mig om saker så känns de ganska lugnt ändå. Det är ganska självklart att hon är en av mina topp tre bästa vänner genom tiderna, jag har nog aldrig släppt någon närmare med mina ord. 

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Jag tycker helt ärligt att det är jätteroligt att du har börjat blogga så smått igen. Har faktiskt saknat dina inlägg, dina texter och bilder!
Du var (är) en av mina favoritbloggar. Lite svårt att förklara exakt precis varför men jag kände igen mig mycket av det du skrev!!

Det är så guld att ha en sådan vän! Jag har också en som funnits vid min sida i så många år och man är med om så mycket under alla de åren och fler blir det också!

Jag känner inte dig men tyckte det var tråkigt att höra om dig och Erik. Ni var så fina tillsammans och såg ut till att ha det så bra!

Kram på dig, fina du!

2013-09-28 @ 00:29:16
Postat av: Sofie

älskar dig snutte!

2013-09-29 @ 18:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback