Hej, typ. Allt väl?

 
Det var väl en himla tur att jag inte lovat något med att jag skulle börja blogga på heltid igen för nu har det varit sådär tomt och tyst igen. Jag har haft jättemycket att säga om vad som hänt, för det har det, det har hänt så sjukt mycket. Jag har breakat med en av mina bästa vänner vilket kom som en käftsmäll med högerhanden av en högerhänt. Det tog väl en hel del för stunden, sen insåg jag att det faktiskt inte var jag som gjort fel den gången. Att någon inte kan ta att jag flyttar och växer upp, men fortfarande hör av mig som vanligt, det är inte mitt problem. Jag orkar inte böla i onödan när jag har vettigare saker för mig. Känns som att jag alltid har tenta och känner mig begravd till och från, får ju dock ut något bra av det hela och jag blir klokare faktiskt. 
 
Jag sitter hemma i Dalarna för stunden på "jullov", trummar lite på min dator med bra musik i lurarna. På Måndag ska jag till mina drömmars stad #2-3 igen (kan inte riktigt bestämma mig, men gillar min nuvarande hemstad) vilket ska bli skönt. Jag har ju ett nytt, nästan annat liv där som jag är mer än nöjd med. 

Insett att mina drömmars stad fortfarande är Göteborg och kan sälja min själ för att få bo där med alla jag behöver. Lite mycket begärt kanske. Nu ska jag plugga Mediestruktur och mediehistoria så att jag kanske kommer dit en dag. Could be fun.


RSS 2.0