Bästa vän. Studiofotografering. Explosioner.


Min första studiofotografering är gjord! Jag kunde ha lyckats bättre men allting med lampor och blixar är lite pilligt, sedan redigeringen efteråt är jag inte vidare vän med. Tur att jag hade Natalie som modell som jag känner att jag kunde bossa lite över utan att känna mig hatad :) Här får ni en av alla våra bilder!

Perfekt och oförstörbar.


När din bästa vän är den enda som förstår.Här har ni iallafall den bästa vännen någonsin. Tur att hon kunde trycka fram en fin sida inför kameran (haha förlåt Natalie, vet hur charmig du kan vara!) Nästan den enda tjejen i hela världen som faktiskt kan förstå mig, vara ärlig och stå ut med mig. Den enda som jag faktiskt säger allting till. Hon är den som är med bredvid mig när jag gör de dummaste och roligaste sakerna någonsin.

Jag är så dålig på att säga och visa hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig. Utan dig skulle nog allting vara förvridet, skolan skulle ha varit helt annorlunda. Till och med när våra vänner säger att vi är exakt likadana som person, att vi är som tvillingar. Då måste det vara någonting? Du är som jag, jag är som du. Nu tar mina ord slut eftersom det egentligen inte finns ord att förklara med.

Jag har hittat någonting vacker, vännen, ser du vad jag ser? Jag är nästan som du och du är som jag när du dansar.

Friskförklara mig, ja gärna.

Älskar att jag inte vaknar upp med blodiga fingertoppar och fläckiga lakan längre, älskar att allting irriterande har försvunnit med tiden som gått. Men mina ben är fortfarande lika fula, lika fläckiga som de varit sedan i Augusti. Inte frisk på utsidan alls. Verkar som att medicin inte hjälper mot dom. Ingenting verkar vilja hjälpa och ingen verkar veta vad det egentligen är för någonting. Ska tillbaka på mitt sjunde.. åttonde?.. besök på vårdcentralen nästa vecka. VÄLDIGT kul.

Hade tänkt att friskförklara mig själv tidigare i veckan då de såg bra ut, men det får jag nog vänta med i någon månad till då allt kom tillbaka dagen efter.

Nu måste jag fortsätta ha lektion som vi inte gör någonting på. Vi sitter av tiden. Vi har inga uppgifter. Vi är trötta och alla vill nog hellre sova. Är så himla skoltrött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vart jag ska göra av allt som hamnat efter. Ser fram emot praktiken och att försvinna i fyra veckor.

2012-01-16


Det var bättre förr.

Lektion, Thåström, planerar Kentkonsert x2 i sommar, hittar massa gamla bilder när jag var ung och odum, massa bilder på herr kärlek, första gången jag var där och massa fina pussbilder som man hade glömt bort. Ett år sedan och mer bakåt var för fint för att vara sant. Om jag bara hade vetat det just då.

Jag längtar efter att få somna på en axel. Jag blev förälskad i dig.

Baby, I have no story to be told.

Som ni nu kanske har märkt har jag gjort om bloggen en del, iallafall på framsidan, lite mer i grunderna ska jag ta tag i efter detta inlägg. Ska döpa om bloggen till Part two eftersom detta är en ny del, har bland annat raderat allt arkiv fram till November 2011 samt tagit bort kategorier. Kommer bli en bättre blogg som jag skriver i när jag känner för det, inte skriva för att skriva, kan bli fler inlägg per dag, något per vecka eller månad. Arkivet är jag mest glad för att de togs bort, det som stod där behövde inte stå där. Speciellt inte vissa saker, jag skäms nästan över mig själv såhär i efterhand då jag växt till mig lite. Andra delar av arkivet tog emot mer att ta bort som alla lyckliga månader med Erik som jag berättat öppet inför er alla, men bort skulle de. Jag har inga planer hur jag ska lägga upp allting men det tror jag inte komma behövas, en vardagsblogg kommer det iallafall inte bli. Den kommer bli mer jag.

Wall of text.

Allting är tragiskt och ingenting är romantiskt.Två asgamla, hej hej. Ikväll får jag leka med världens bästa killar igen och äta chips med dipp. Då mår man!


Och andras hemligheter bakom skinnet vet ni inte om.


Look at the stars, look how they shine for you.


Sagor för barnen som är som du.


Tänk att hänga högst där uppe, titta ner på folk och le.


Nio veckor för mycket. 50 mil för långt ifrån.Känns lite sådär att inte ha sets på nio veckor och fortfarande inte vet när vi ses nästa gång. Kan vara om två veckor, om fem veckor, om tio veckor. Tio veckor som max får de gå, då är de praktik igen, jag är helt ställd på att få en praktikplats i Göteborg denna gång också om veckorna passar Erik. (Vilket de måste, annars är praktiken värdelös)

Lyssnar lite för mycket på Håkan Hellström och mår lite för dåligt idag. Vill ha någonting att göra idag så jag slipper tänka för mycket. Vill åka till Fotografiska som jag fått lovat av två håll. Gratis. Vill ha mina livmoderhalscancer sprutor, som jag fått lovat. Gratis.

6 Januari 2012.

Do you miss me when I'm gone? Har bara inte lusten att skriva längre, har ingenting att skriva heller för den delen. Jag gör ingenting speciellt om dagarna strosar mest bara runt. Har fastnat i Wordfeudberoendet igen istället för att göra vettiga saker som att plugga matte eftersom jag råkade skippa provet före jul. Har lockat hit besök för kvällen för ännu en Monopolomgång som jag kan vinna, känns helt okej med den vinnarskallen jag har.


RSS 2.0