Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.Kents nya singel!! Helt underbar. Inatt kommer jag somna lycklig.

Ibland ångrar jag mig bara utan anledning.Saknar mitt långa hår litegran, ja. ja. ja. ja. ja. ja.

Oh, this town kills you when you're young.

Nu är det slut på bortförklaringar. För allt. För att göra läxor som jag haft tre veckor på mig att göra. Sätter mig och pluggar in historian som jag ska kunna berätta om rakt ut, inpluggat, som en robot (om industriländerna på 1800-talet, deni!) Äh, det ska nog gå om Sofia står bredvid och drar åt sig all uppmärksamhet. Helt plötstligt skulle det nästan bli kul.

Har detta som sällskap. Fyll på. Lyssna. Min P&L-biljett är värd varenda 2000 enkronor jag lagt ut, det kommer så otroligt himla jättemånga bra artister i år så att jag nästan måste nypa mig själv för att tro att de är sant. Helt. Otroligt. Galet. VÄRSTA GRYMMA GREJEN.

To these tiresome paper dreams.


What dosen't kill you it makes you stronger.Tänkte bara visa att jag fortfarande lever. Hej! (Gullig på högra bilden, eller hur?)

Om ni undrar hur jag mår, då behöver jag bara säga: Jag kom hem från Göteborg igår ikväll, så det är lite delade känslor i det hela. Ledsen att behöva åka där ifrån och lämna Erik, glad över att jag har fått vara där med honom i några dagar och ladda om batterierna.

Jag har duktiga vänner, vad har ni?


Raise your weapon.Synd bara att jag aldrig orkar ta nya bilder så jag mölar, mölar och mölar på med gammalt åt er för att hålla det någolunda uppdaterat (HA! Sa det för att de skulle låta bra, ni ser ju hur min uppdatering har sett ut på de senaste veckorna). Tålamodet och modet finns inte och att intresset mer eller mindre försvinner gör ju inte det hela så mycket bättre, sen vet ni ju hur det är att hitta tillbaka? Som att leta efter en nål i en höstack.

Är det någonting som ni faktiskt vill se/läsa här? Så att jag vet vad jag kan uppdatera om, annars kommer det fortsätta eka tomt i omgångar. Ni få som faktiskt hänger kvar dag efter dag, ni är fina ni. ♥


RSS 2.0